Onze verloskundigen

Opgericht in 1970 door mevr. Frinking, heeft Verloskundigenpraktijk Boskoop, Hazerswoude en Benthuizen in de loop van de jaren een degelijke naam opgebouwd die vertrouwen en deskundigheid uitstraalt. Vandaag de dag is Gea Vlot-Hogendoorn de draaiende kracht achter de praktijk.

Gea heeft ruim 4500 bevallingen op haar naam staan, en is dan ook met recht een baken van vertrouwen voor veel vrouwen tijdens hun zwangerschap en bevalling in de regio. Voordat Gea zich in Boskoop vestigde heeft ze haar werk als verloskundige gecombineerd: een eigen verloskundigenpraktijk in Weesp in combinatie met een baan als verloskundige in het Oude Rijn Ziekenhuis in Utrecht. In 2002 heeft ze de overstap gemaakt naar Boskoop, eerst als waarneemster voor mevrouw Frinking om in 2007 de praktijk volledig over te nemen.

Samenwerking

Gea draait de praktijk samen met Petra van Veldhuizen, Fabiënne Kling en Junel Slappendel. Allen zijn enthousiaste verloskundigen in hart en nieren. Vanzelfsprekend werkt de praktijk nauw samen met huisartsen, ziekenhuizen, gynaecologen en kraamcentra in de regio.